Chantal is intuïtief, analytisch en bereid om de diepte met je in te gaan. Ze neemt scherp waar en geeft je met liefde een schop onder je kont als je dat nodig hebt. Het mooie is dat ze haar eigen processen ook steeds opnieuw aangaat waardoor zij doorleefde levenslessen doorgeeft. En zeker niet onbelangrijk; met de nodige humor!


Rust, warmte en liefde. Deze woorden komen bij me op als ik denk aan Chantal. Ze geeft je vertrouwen, moed en heel veel wijsheid. Ook is ze toegankelijk, open en gewoon een spontane vrouw! Ik ben zo blij dat ze op mijn pad is gekomen.


C coach H hartritme A aandachtig N nieuwsgierig T talentvol A aanwezig L licht (over dingen laten schijnen die een ander nog niet ziet)


Ik voelde me meteen bij je op mijn gemak. Je kon het goed uitleggen en ik vond het fijn dat je ook even van het programma af wilde wijken. Wat ik ook als heel prettig ervaren heb is dat je mij in mijn rol als coach heb laten komen en daardoor het beste in mij naar boven gehaald. De literatuur die je aanbeval heb ik gelezen en was inderdaad heel zinvol. En ik vond je heel attent en open.


Chantal, jouw innerlijke wijsheid en sterke intuïtie is een fijne basis. Hiermee voel je precies aan wat de ander nodig heeft. En dit weet je zo te brengen dat de ander het antwoord van binnen ook gaat zien. Je blijft dichtbij jouw eigen waarde en geeft deze waarde door aan de ander. De rust ruimte en liefde die je creëert laat harten stromen. En geeft mooie inzichten. Bij jou voel je je veilig en mag je zijn wie je bent.


Chantal is een lieve, voelende en intuïtieve vrouw. Zij weet informatie op een heldere manier over te brengen. Zo mooi hoe ze vanuit haar eigen ervaringen kan vertellen. Bij Chantal in de les is het thuiskomen. Ze weet ontzettend goed hoe ze je persoonlijk kan begeleiden en legt precies de vinger op de goede plek. Op een liefdevolle manier daagt Chantal je uit om naar je eigen ont-wikkeling te kijken.


Chantal werkt intuïtief en stemt zich vanuit haar deskundigheid liefdevol en met passie af op haar klanten. Ze is intuïtief, empatisch, liefdevol én deskundig! Vanuit een groot hart stemt zij zich af op haar klanten.


Chantal is een teacher met een hart van goud. Haar kennis en wijsheid deelt zij op een duidelijke wijze. Ze kan zich goed inleven in de ander, maar is ook niet bang de ander uit te dagen om nog meer tot leren te komen.


Ik zit nu even alleen te genieten van al dat moois wat er in de basisset van Hartritme zit. Ik ben zo gelukkig dat jij mij dit leerde. Jouw warmte straalt door jouw prachtig hartwerk heen.


Wauw, ik zit mij hier toch een partijtje suf te genieten!!


H art volgen A ltijd spannend R ode wangen T ranen R itme van mijn hart voelen I k weet het wel T ijd nemen M oed tonen E r voor gaan!


Al de hele dag kijk in naar de prachtige coachtool Hartritme, met zorg en liefde ontworpen door Chantal, in zit. De belevingsdag gisteren was een waar cadeautje aan mijzelf en ik ben blij dat ik dat met prachtige vrouwen mocht delen. Dat ik mocht zijn wie ik ben. Dat ik mocht voelen wat Hartritme voor je doet, maar ook mocht ervaren hoe het is om er als coach mee te werken. Wat een veilige setting weet jij te creëren, Chantal!


Hartritme klopt! Chantal, dank voor deze dag, dank dat je je hart hebt gevolgd en Hartritme levenslicht gaf. Intuïtief, in verbinding en vanuit het hart... het klopt!


WoW wat is Hartritme XL bijzonder!
Gisteren zelf het veld mogen verkennen en wat een mooie sessie is dat geworden! Zulke mooie inzichten gekregen!
Dank je wel Chantal voor het geven van deze workshop en voor het delen van je passie, enthousiasme en je expertise! Ik heb wederom genoten!


Nog vol bewondering en verwondering na de dagopleiding Hartritme van gisteren.
Ik ben een diepe voeler, maar ook een snelle denker.
Dat maakt dat mijn hoofd soms zo de overhand neemt dat ik de verbinding met mijn hart en buikgevoel verlies.
Heel vermoeiend als je hoofd overuren draait. Hartritme zorgt ervoor dat die verbinding terug hersteld wordt.
De inzichten van Hartritme waren zo bijzonder. Ik kreeg eindelijk een antwoord op een vraag waar ik al langer mee rondloop. Ik was zelfs actief op zoek naar een professional om me hier mee te helpen.
Een heel krachtige tool als je het mij vraagt.


Het gebeurt niet zo vaak, maar heel af en toe ben ik op zoek naar woorden.
Nu zoek ik woorden om Hartritme te beschrijven.
Het is geen tool, het is geen spel, het is geen methode… het is gewoon Hartritme! Ontwikkeld door een prachtige coach Chantal Philips.
Afgelopen weekend mocht ik het zelf ervaren: hoe je via een bord, kaartjes en een fijne coach tot verbazende inzichten over jezelf kan komen.
Hoe je in een rustige sfeer de verbinding met jezelf weer kan ontdekken, zelfs als je niet eens wist dat je die kwijt was.
Hoe belangrijk het is om jezelf te (her)kennen en graag te zien.
Hoe verbazingwekkend het is om te merken hoe de juiste woorden enorme emoties bij jezelf kunnen losmaken.
(bij mij ging het zelfs zo ver dat ik 1 kaartje het liefst door de hele kamer wilde zwieren, zo ver mogelijk bij mij vandaan….) Hartritme geeft je de kans weer ‘te staan’ : in jouw leven, in jouw hart, op jouw manier!


Vandaag was de dag waar ik al een tijdje naar had uitgekeken..
Ik wist 1 ding heel zeker na het eerste jaar van de Magie van Kindercoaching en dat was dat ik Hartritme wilde volgen! Want dat klopt!
En niets is minder waar...
Ik kan het niet met woorden beschrijven...
Je moet niet hopen...
Je moet niet denken...
Je moet niet willen...
Je moet het VOELEN...
Met je hart!
Hartritme XL liet mij zien... voelen. Te accepteren wat voor mij, op dit moment, is! Ik ben er klaar voor, laat maar komen!


Ik ben eerlijk... in het begin stond ik er een beetje sceptisch tegenover, maar nu ben ik razend enthousiast. Wat een geweldige tool! Chantal Philips dat heb je mooi in elkaar gezet!


Als je met Hartritme werkt, heb je niks anders meer nodig. Wat een aanvulling voor coachland!


Ik heb hier zo van genoten! Wat een krachtig spel! Dank je wel dat ik dit ‘aan den lijve’ mocht ervaren!


Chantal, wat een prachtspel! Als je weer in contact wil komen met je diepste kern, je essentie, is dit volgens mij 'the way to go'...
Vooral de XL-versie dwingt je om alle overbodige prikkels en invloeden van buitenaf los te laten en weer tot jezelf te komen.
Dank je om dit met ons te delen!


Hartritme helpt om snel bij de kern te komen. Wat een magische tool is dit!


Een coachsessie met Hartritme is zo voorbij. Door de woorden krijgt het gesprek steeds weer een impuls om verder te gaan. Dit gaat diep!


Hij stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en eindelijk was het zover. Vandaag mocht ik de training volgen voor dit onwijs mooie coach spel: Hartritme.
Ik weet eigenlijk niet of ik het wel een spel kan noemen... het is zo kloppend.
Kan dan ook niet wachten om hem in te gaan zetten in mijn praktijk.. want zoveel liefde en inzichten wens ik iedereen.


Wat heeft Chantal een mooi coach- en verbindingsspel ontwikkelt. Chantal legt alles goed en helder uit en laat het je écht zelf ervaren, zodat jij ook weet wat het met je kan doen.


Hartritme is magisch! Het is eigenlijk niet in woorden uit te leggen, je moet het ondergaan. Wat een prachtige methode heeft Chantal ontwikkeld. Een heel mooi instrument om in te kunnen zetten in je coaching praktijk. Naast dat ze een goede coach en trainer is, zorgt Chantal ook goed voor de innerlijke mens en werden wij verwend met een heerlijke lunch. Hartritme is een aanrader voor iedere coach die graag intuïtief werkt en een cadeautje voor elke cliënt die ermee gecoacht wordt.


Elke keer raak ik verwonderd door deze tool! Hoe heb je dit toch gedaan, Chantal?


Hartritme klopt!


Ik heb de online training Hartritme gevolgd bij Chantal.
Van tevoren heb ik het spel met de post ontvangen. Natuurlijk heb ik het alvast opengemaakt en bekeken.
Het ziet er prachtig uit en ik had zin om er mee te gaan werken. Maar....ik miste de handleiding!
Tijdens de training werd al snel duidelijk dat deze handleiding er niet is en er niet kán zijn. Dat is ook het mooie van Hartritme. Je kunt van tevoren niet weten hoe het zal gaan en het ook niet voorbereiden, het gaat vanzelf.
De training startte met een stuk uitleg waarna we zelf aan de slag gingen. We gingen in 2-tallen via WhatsApp om de beurt coachen en gecoacht worden. Even wennen in het begin, maar dit ging al snel heel goed en natuurlijk. Chantal brak af en toe in om mee te kijken en tips te geven.
Ik sloot de dag af met een voldaan gevoel. Ik heb geleerd om met Hartritme te werken en heb heel veel zin om er in de praktijk mee aan de slag te gaan. Chantal legt heel goed uit, reageert rustig op vragen en je merkt dat zij met heel veel passie dit spel ontworpen heeft. Maar eigenlijk is het geen spel.
Het is Hartritme. ❤️


Wat is Hartritme mooi! Ik kan oprecht zeggen dat ik een hele fijne dag heb gehad. Chantal brengt de dag op een heel aangename manier. Bij haar groei en bloei je ook als mens en coach/begeleider tijdens die dagen. Hele grote aanrader dus!


Een workshop volgen bij jou? Dat is een onderdompeling in al jouw enthousiasme. Aan alles merk je dat je dit met hart en ziel doet. Het ligt je allemaal heel nauw aan het hart. Je straalt jouw liefde uit en je zet het ook over op andere! Bedankt voor deze inspirerende, grappige en liefdevolle dag! Ik hoop dat we elkaar nog eens mogen ontmoeten.


Chantal, wat ben je een prachtig mens. Ik heb deze dag ervaren als heel bijzonder, interessant en leerzaam. Je spreekt zo liefdevol en weet de zere plekken zacht te raken. Ontzettend bedankt voor deze dag met mooie inzichten.


Hartritme XL was voor mij weer magisch. Al toen ik naast het veld stond, gebeurde er al iets. Emoties kwamen op. Ik werd naar een bepaalde plek 'geroepen'. Hartritme heeft me echt laten connecten met mijn essentie, wat ik in mijn hele lijf voelde. Heel fijn hoe jij Chantal me weer echt liet aarden en in mezelf liet komen. Hartritme heeft me duidelijk laten zien welke stappen ik nu mag nemen en wat ik te doen heb. Vooral de intense beleving is me nu heel erg bijgebleven. Ik hoorde en zag niets meer om me heen, ik was volledig gefocust.


Chantal, dank voor deze dag, dank dat je je hart hebt gevolgd en dat je Hartritme levenslicht gaf. Het is zo passend bij mijn manier van coachen. Intuïtief, in verbinding en vanuit het hart.


Holy Moly! Ik ben niet zo snel onder de indruk, maar de workshop Coachen met Hartritme heeft een diepe indruk op me gemaakt. Het is intuïtief, het legt bloot wat je hebt weggestopt, het legt verbindingen en laat je voelen welke kant je op mag bewegen. Hartritme voegt echt iets geheel nieuws toe aan coachland. Het laat zich bijna niet uitleggen in woorden, zo mooi!! Petje af, Chantal, je hebt iets prachtigs neergezet. Ik kan niet wachten om ermee te gaan werken in mijn praktijk.